Provadi-foto3.jpg

VIDEO

Jouw verhaal visueel in beeld

Het is voor bedrijven steeds moeilijker om zichzelf online te onderscheiden. Het is niet voldoende om slechts 'aanwezig' te zijn. Het inzetten van video's biedt de mogelijkheid om op een creatieve en effectieve manier een grote doelgroep te bereiken.

 

Voordelen video 

Video heeft vele voordelen ten opzichte van statische foto's of lange lappen tekst. Zo kunnen grote hoeveelheden informatie kort en krachtig in beeld gevangen worden, kan er effectief op de emotie van de klant worden ingespeeld en zorgt de inzet van video’s voor een groter bereik. Video’s genereren op social media namelijk ongeveer 1200% meer shares dan tekst en afbeeldingen gecombineerd.

Doeleinden

Wij maken professionele video's voor de meest uiteenlopende doeleinden, waaronder bedrijfsvideo's, wervingsvideo's, presentatievideo's, aftermovies en animatievideo's. Wij optimaliseren de video's voor de kanalen waar uw verhaal het beste tot uiting komt en dragen hiermee bij aan het online bereik van uw onderneming.

Storytelling

Storytelling

Video bevat een combinatie van beeld en geluid wat dient als een uitstekende mogelijkheid om een boodschap bij de klant te laten binnenkomen. Verhoog bereik, betrokkenheid en resultaat door video's in te zetten.

Groot bereik

Online platformen geven de voorkeur aan video's. Dit houdt mensen langer op het desbetreffende platform en wordt dan ook beloond met een groter bereik.

Impact

Video's geeft de gebruiker veel meer mogelijkheden om de boodschap op een krachtige manier over te laten komen. Er kan dieper op de emotie van bijvoorbeeld een klant worden ingespeeld.

Binding

Door de inzet van video's kan er op een veel persoonlijkere manier met klanten, partners of werknemers gecommuniceerd worden. Ook geeft het meer inzicht in de organisatie en de mensen die erachter zitten.

SHOW SOME VIDEOS.

Contact

 

Voor vragen over mogelijkheden, tarieven of overige zaken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vimeo Icon

© 2020 by Geo Visuals. 

Geovisuals@outlook.com 
06-29021548 (Maiko)
06-21195361 (Floris)
KvK nr. 75583267
Btw nr. NL 860331027 B01