DESIGN

Jouw verhaal visueel in beeld

Wij verzorgen grafisch ontwerp voor zowel uw online als offline communicatie-uitingen. Voorbeelden hiervan zijn posters, (online) flyers, Facebookberichten en infographics. De inzet van grafische ontwerpen zorgt voor een professionele en verzorgde indruk waardoor klanten of partners al snel herkenbare en positieve associaties creëren.

Herkenbaarheid

Grafische ontwerpen bieden de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie op een overzichtelijke manier te presenteren. Daarbij is het veelal de bedoeling om met bepaalde aspecten de aandacht van de doelgroep te trekken. Wij zullen uw huidige huisstijl altijd nadrukkelijk in de ontwerpen laten terugkeren. Dit doen wij door gebruik te maken van herkenbare kleuren, lettertypes en andere accenten.

Huisstijl

Bij de communicatie van bedrijven is herkenbaarheid essentieel. Door de huisstijl nadrukkelijk terug te laten keren in grafische ontwerpen legt de klant onbewust verbinding met jouw bedrijf.

Overzichtelijk

Een ontwerp dient als een uitstekende mogelijkheid om een grote hoeveelheid informatie overzichtelijk te maken. Dit kan door de inzet van tekst in combinatie met foto's, maar ook infographics zijn hier heel erg geschikt voor.

Professioneel

De afwisseling tussen tekst, illustraties en tekeningen zorgt voor professionele en aantrekkelijke content. Op deze manier kan jouw bedrijf zowel online als offline ontwerpen op een professionele manier overbrengen.

Uitstraling

Wij zorgen ervoor dat uw communicatie uitingen een weerspiegeling vormen van het bedrijf.  Zorgvuldig opgemaakte  ontwerpen dragen bij een consistente en professionele uitstraling.

SHOW SOME DESIGNS.

Contact

 

Voor vragen over mogelijkheden, tarieven of overige zaken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vimeo Icon

© 2020 by Geo Visuals. 

Geovisuals@outlook.com 
06-29021548 (Maiko)
06-21195361 (Floris)
KvK nr. 75583267
Btw nr. NL 860331027 B01