Bie de Tantes_foto1.jpg

FOTO

Jouw verhaal visueel in beeld

De inzet van foto's is voor veel bedrijven zowel online als offline onmisbaar. Hierbij kan worden gekozen voor het gebruik van 'stock foto's'. Dit is echter heel erg onpersoonlijk en toont niets meer dan de diensten die u levert. Juist het gebruik van persoonlijke foto's zorgt ervoor dat klanten uw bedrijf leren kennen en associëren met professionaliteit.

Groter online bereik

Wanneer je geoptimaliseerde foto’s koppelt aan je social media berichten, wordt je door online platformen beloond met een groter bereik. Wij maken professionele foto's die ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden, waaronder sfeerfoto's, teamfoto's, productfoto's en foto's van diensten die uw bedrijf levert. Hierbij zullen wij de foto’s qua stijl, grootte en verhouding altijd optimaliseren voor de gewenste online kanalen.

Persoonlijk

Het behouden van klanten wordt met de nadrukkelijke concurrentie steeds belangrijker. Om dit te realiseren moet een bedrijf niet alleen fysiek maar ook online een persoonlijke band opbouwen met de huidige klanten.

Groot bereik

Zowel online als offline is de inzet van eigen professionele foto's cruciaal. Op de online platformen wordt het zelfs beloond om geoptimaliseerde foto's bij jouw berichten toe te voegen, om zo meer mensen te bereiken.

Opvallen

De inzet van professionele foto's helpt om op te vallen tussen de moordende concurrentie. Het kan potentiële klanten enthousiast maken om de bijbehorende informatie te lezen.

Uitstraling

Tegenwoordig is het inzetten van foto's door bedrijven en organisaties niks nieuws. Echter, 'foto's van mindere kwaliteit' kunnen ook een negatief effect opleveren. Gebruik professionele foto's om jouw bedrijf de uitstraling te geven die erbij past.

SHOW SOME PHOTOS.

Contact

 

Voor vragen over mogelijkheden, tarieven of overige zaken kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via mail, telefoon of whatsapp.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Vimeo Icon

© 2020 by Geo Visuals. 

Geovisuals@outlook.com 
06-29021548 (Maiko)
06-21195361 (Floris)
KvK nr. 75583267
Btw nr. NL 860331027 B01