GEO VIsuals - Het verhaal..

1/1

GEO Visuals is gestart als een two-man team in augustus 2019. Inmiddels is Maiko van Geffen alleen overgebleven binnen het bedrijf en als freelance voor verschillende bedrijven actief als content creator. De passie voor het maken van foto's en video's kwam voort uit het maken van avontuurlijke reizen waarbij natuurlijk alles vastgelegd moest worden met de camera. Met een gezamenlijke passie van dit soort avonturen in combinatie met foto en video begonnen Maiko & Floris dan ook hun avontuur als ondernemers. Het is dan ook het doel om ieder project zo aan te pakken als een nieuw avontuur; namelijk met vrijheid, creativiteit en natuurlijk kwaliteit 

TEAM GEO Visuals

Maak kennis met de personen binnen het team van GEO Visuals.

Maiko van Geffen - Mede-eigenaar GEO Visuals

Iedereen heeft als kind hobby's waar hij iedere dag mee bezig was, voor mij was dit voetballen. Nog altijd voetbal ik met veel plezier bij dezelfde club als waar ik ooit begonnen ben, alleen ben ik tegenwoordig ook graag met andere dingen bezig zoals met name reizen en content creatie. Deze hobby's gaan goed samen, zo zal ik continu mijn camera bij mij hebben als ik op vakantie ben. Het is dan ook mooi dat ik mijn passie voor videografie en fotografie tegenwoordig via GEO Visuals bij diverse bedrijven kan inzetten en tegelijk mijzelf op dit gebied kan blijven ontwikkelen. 

> Videografie & Montage

> Fotografie & Bewerking

> Grafisch Design

> Websiteonderhoud 

> Social Media beheer

Floris Oostindie - Mede-eigenaar GEO Visuals

Avontuurlijke reizen, van het lopen van de Pacific Crest Trail (wandeltocht van Mexico naar Canada) tot een roadtrip door Noorwegen, als ik dit soort beelden jaarlijks terug zie komen op het European Outdoor Filmfestival wil ik er weer op uit trekken. Dit gevoel wat ik hier ervaar wil ik dan ook graag over brengen aan de hand van beelden (foto/video), maar ook door het schrijven van pakkende teksten. Zo zie ik onze werkzaamheden als een krachtig middel om betekenisvolle boodschappen over te brengen aan potentiële klanten. Of dit nu met een foto, video of een stuk tekst is, al deze uitdagingen ga ik niet uit de weg! 

> Videografie & Montage

> Fotografie & Bewerking

> Social Media beheer

> Tekstschrijver